Sense of Beauty en Eat-MI!

                                                           AKTIE

      116_03_23_orangenbluete.jpg

                 Innerlijke en Uiterlijke Verzorging

Het is eindelijk voorjaar en de zomer is in aantocht, het moment dat we weer veel buiten gaan leven. Onze huid dient dan weer goed beschermt te worden tegen de warme zonnestralen.

De huid is ons grootste orgaan en een groot deel van wat we erop smeren komt ook in ons lichaam terecht.

De beautyproducten van ANNEMARIE BÖRLIND worden geproduceerd in harmonie met de natuur. ANNEMARIE BÖRLIND ontwikkelt en produceert al meer dan 5 decennia zeer efficiënte, huidcompatibele cosmetische producten – voornamelijk uit biologische teelt- met natuurlijke ingrediënten: waardevolle, koudgeperste plantaardige oliën en wassen, kruidenextracten, natuurlijk en zuiver bronwater, ingrediënten uit de zee, en vitaminen.


Alle actieve ingrediënten zijn zorgvuldig afgestemd op elk huidtype en elke huid probleem en zijn vrij van dierlijke extracten, aardoliederivaten en siliconen. Daarnaast is zijn proefdiervrij testen en het niet gebruiken van genetisch gemodificeerde grondstoffen belangrijke criteria voor ons.

ANNEMARIE BÖRLIND research & development team is wereldwijd constant op zoek naar nieuwe ingrediënten uit de natuur die geschikt zijn voor de verzorging van de huid en voor het behoud van de natuurlijke schoonheid.

ANNEMARIE BÖRLIND  maakt gebruik van state-of-the-art productiemethoden en de nieuwste technologische know-how om onze producten te maken, en ze verder te ontwikkelen op een continue basis en proberen altijd op het snijvlak van wetenschap te blijven.

Onze eisen, verplichtingen en kwaliteitsrichtlijnen zijneco.png EcoControl-gecertificeerd. De werkzaamheid en huidcompatibiliteit van onze producten zijn klinisch bevestigd.

Sense of Beauty is een salon die behandelingen uitvoert met de Spa producten van ANNEMARIE BÖRLIND deze voldoen aan strenge eisen en wordt voortdurend getraind om de kwaliteits producten op de meest optimale wijze te kunnen toepassen. Doel is de klant de natuurlijke schoonheid van ANNEMARIE BÖRLIND maximaal te laten ervaren.

Naast de behandelingen kan men bij Sense of Beauty ook terecht voor de aankoop van de professionele spalijn afgeleide consumptieproducten van het merk.

Monica Quataert Verbeeth

Ik doe niet iets op mijn huid wat ik niet kan eten!

 

Eat-MI! trakteert:
maak kans op een schoonheidsbon

Om mee te doen: Bestel in de maand mei voor minimaal € 30,- in de webshop van Eat-MI! en maak kans op een waardebon of schoonheidsbehandeling van Sense of Beauty ter waarde van € 50,-

Klik op www.eat-mi.nl

Aktie loopt tot en met donderdag 30 mei 2013. De winnaar wordt op 31 mei 2013 bekend gemaakt.
© 2007 - 2020 Sense of Beauty Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel