Het Gebruik van de Produkten

Annemarie Börlind is een Duits cosmeticamerk. Het laboratorium is gevestigd in Calw, het Zwarte Woud. Annemarie Börlind heeft daar haar eigen waterbron. Dit water wordt aan diverse produkten toegevoegd. Annemarie Börlind is 100% plantaardig en vervaardigd op basis van streng geselecteerde planten- en kruidenextracten. Het bevat daarom geen dierlijke bestanddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen of synthetische conserveer-middelen. Ook gebruikt Annemarie Börlind geen proefdieren. Alles wordt op vrijwilligers getest en daarna dermatologisch bevestigd. Annemarie Börlind is een systeemcosmetica, hetgeen inhoudt dat er voor ieder huidtype een andere huidverzorgingsserie is ontwikkeld. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende gezichtsprodukten ontwikkeld om de huidconditie te verbeteren. 

Alle Annemarie Börlind series bestaan uit een basispakket en omvatten:

- Milk / Wasgel 
- Lotion / Gel
- Dagcrème
- Nachtcrème

Deze produkten zijn afgestemd op uw huidtype en zijn de basis voor een mooie, schone en gezonde huid. Hoe gebruikt u de produkten en wat is de werking?

Was altijd eerst uw handen voordat u aan uw gezicht komt!

Milk/Wasgel: twee pompjes op uw handen en aanbrengen op een droge gezichtshuid. Een halve minuut inmasseren, poriën openen en worden grondig gereinigd van vuildeeltjes, talg en make-up. Deze hechten zich aan de milk/wasgel, daarna afnemen met vochtige sponsjes. Het maakt onze huid schoon en fris en voorkomt het vermenigvuldigen van bacteriën op uw huid. De milk/wasgel zijn PH-neutraal en dus mild voor uw huid.

Lotion/Gel: na de reiniging een kleine hoeveelheid lotion/gel puur aanbrengen op uw huid. Zij zorgen ervoor dat de poriën zich langzaam sluiten en herstellen de zuurgraad van de huid. Ook sluist de lotion/gel uw dag-nachtcrème dieper in de huid. Het is daarom belangrijk dat uw huid nog vochtig is van de lotion/gel terwijl u de dag/nachtcrème aanbrengt. De lotion/gel wordt niet gebruikt als nareiniger, als u de milk/wasgel goed gebruikt, heeft u geen nareiniger nodig.

Dagcrème: een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op de nog vochtige gezichtshuid. Doordat uw gezicht nog vochtig is van de lotion/gel, is de crème zuiniger in gebruik en wordt deze perfect de diepere huidlagen ingesluisd waar het intensief werkzaam is om uw huid te beschermen tegen UV-straling, milieu-invloeden en vuildeeltjes. Perfecte basis voor make-up. U kunt ongevier 4 à 5 maanden plezier hebben van 50 ml.

Nachtcrème: een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op de nog vochtige gezichtshuid. Doordat uw huid nog vochtig is van de lotion/gel is de crème zuiniger in gebruik en wordt deze perfect in de diepere huidlagen gesluisd waar het intensief werkzaam is om uw huid te activeren om zichzelf te gaan herstellen van de voorbije dag. De nachtcrème vult de tekorten in de huid aan met voedende planten- en kuidenextracten. Als u in rust bent is uw huid dus erg actief! U kunt ongeveer 4 à 5 maanden plezier hebben van 50 ml.

Naast dit basispakket is er specifieke verzorging. Kijk hiervoor in het menu 'Produkten' onder het kopje 'Aanvullend voor het Gelaat'

Twijfelt u of een bepaald produkt wel geschikt voor u is? Voor een deskundige huidanalyse bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres.

© 2007 - 2023 Sense of Beauty Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel