SCKIN

Detoxen en anti-aging met ScKIN Nutrition

ScKIN Nutrition is opgezet vanuit het idee dat huidproblemen nog beter aangepakt kunnen worden als dit van binnenuit gebeurt en ontwikkelde daarvoor een uitgekiende lijn voedingssupplementen van hoge kwaliteit en sterk gedoseerd. Als je voor een mooie huid naast de buitenkant ook tegelijkertijd van binnenuit werkt, kun je nog veel betere resultaten halen. Wij kijken daarbij naar voeding, maar ook naar de psyche. Eten, teveel suiker, maar ook bijvoorbeeld stress spelen een rol.

ScKIN Nutrition bestaat uit een compacte lijn van vijf producten: Collegen+, Super greens+, Omega+, Controle+ en Vegan Detox Program. Super Greens + bijvoorbeeld bevat bijvoorbeeld 55 ingrediënten met een enorm breed werkingsmechanisme. Zie het als een soort groente in poedervorm, specifiek gericht op bepaalde huidproblemen en vitaliteit. Het is compleet vegan en je kunt het bijvoorbeeld inzetten bij stress, hormoonklachten of energietekort. En de Omega + bevat maar liefst 400 mg EPA en 300 mg DHA per capsule. Het is een topkwaliteit visolie van wildgevangen Alaska-pollock vis met keurmerk – Partner of GOED en MSC gecertficeerd. Goed in te zetten om ontstekingsverlagend te werken. 

 

 

 • SCKIN Collagen+ Klein 179 gram
  SCKIN Collagen+ Klein 179 gram

  Sckin Nutrition Collagen+ klein 179gr

  Topproduct met alles voor jouw huid. Collagen+ werkt op alle drie jouw huidlagen. Dit houdt in dat het werkt op jouw huidvolume, je stevigheid en bescherming van jouw huid.
  Collagen+ bevat 6…

  € 65,00
 • Sckin Omega+ 100 softgels
  Sckin Omega+ 100 softgels

  Sckin Nutrition Omega+

  Visolie gemaakt van Alaska vis ondersteunt ons hart en bloedvaten, een soepel huid en verlaagd ontstekingen. Omega-3 vetzuren ondersteunen een goede hormoonhuishouding. Omega+ zorgt voor een betere…

  € 75,00
 • Sckin Vitamin C+
  Sckin Vitamin C+

  Goed opneembare vorm (zoals het als het ook in de natuur voorkomt). Gebonden aan een Calcium en ontzuurde vorm.

  60 eenheden van 6 gram als inhoud.
  Waarvan 5 gram elementair vitamine C als Calcium Ascorbaat.Ideaal door je…

  € 62,50
 • Sckin Detox Program
  Sckin Detox Program

  Sckin Nutrition Vegan Detox Program Detoxen, afslanken en meer energie. Terug naar je oergenen door 10 dagen Vegan te eten (waarin eigenlijk maar 4 dagen echt volledig vegan zijn). Juist veel te eten maar vooral plantaardig.…

  € 215,00
 • Sckin Supergreens
  Sckin Supergreens

  Sckin Nutrition Supergreens+

  Deze superboost is in te zetten als multivitamine, detoxproduct, hormoonbalans, stress, energie. Een anti-oxidanten boost met vele extra’s. Beschermt onze cellen en ons collageen.
  Super Greens+…

  € 82,50
 • Sckin Magnesium
  Sckin Magnesium
  € 55,00
 • Sckin Collagen 535 gram
  Sckin Collagen 535 gram
  € 167,50
© 2007 - 2023 Sense of Beauty Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel